Sol men blåst

Vädret såg ändå rätt härligt ut idag men usch så kalla vindar..! Blev bara en liten tur ute idag vid gungan. Sen gick vi in och tog det lungt på soffan en stund innan mellanmålet. Medan Freja åt både äpple och banan fick jag ett ryck med att baka! Det blev både chokladmuffins och schackrutor (eller ränder rättare sagt, haha! Jag får aldrig till degen så den går rulla så plattade till dem istället på höjden!)
 
Nu ska jag ta mig in till soffan, med lite småsnacks jag hittat i kyl och skafferi, och kika på denna veckans "Sveriges mästerkock".
 
 
Imorgon bär det av till förskolan igen för Freja. Sista dagen denna veckan. Redan nästa vecka är hennes sista vecka på förskolan. Sen har hon inte längre en plats där då jag sagt upp den. Klart hon ska få vara hemma med mig och bebis! <3
 
Själv hoppas jag att hinna klart i lägenheten. Jag tror faktiskt att det blir klart imorgon. Jag hann med ganska så mycket idag ändå. Hade varit skönt att checka av detta innan bebis ankomst så att jag bara har 1 plats att tänka på. Dessutom saknar jag min dammsugare, det börjar bli skitigt här i huset :') 
 
Det var ju faktiskt inte helt bekvämt att städa idag. Enda sedan jag vaknade har jag haft svag mensvärk, även i ryggen och den har kommit och gått hela dagen. Även foglossningen slog till enormt idag. Men men. Bara att hänga i. Inte långt kvar tills jag slipper gravidbesvären hoppas jag!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mypathtomytruth.blogg.se

En blogg som handlar om mitt liv som ensamstående mamma. Bor i hyreshus på landet med mina 2 barn och våra 2 katter.

RSS 2.0