Veckan!

Ja, lite dött här. Nu i slutet av graviditeten så orkar man verkligen inte mycket. Den energin man har lägger man på sig själv! 

Men i måndags träffade jag två vänner (som jag numer inte träffar så ofta) och vi lagade lunch ihop samt spelade spel. Uppdaterade varandra om det senaste osv. Det var riktigt trevligt! 

På onsdagen tog jag mig in till sjukhuset för nytt besök hos barnmorskan, vilket gick bra.

V. 38+5
Sf: 32,5 cm (-1,5)
♡ 135
Blodtryck: 110/70

Inga andra synpunkter. 

Annars så träffade vi Tommys mormor och morfar i torsdags en sväng och träffade deras nya hund. Blev lite skvaller och så! Mys!

På kvällen kom Ida (grannen) förbi och snackade lite skit med oss :)

Fredagen fick bli en runda till stan då jag skulle till bettfysiologen för ny kontroll. Visade sig att det går åt rätt håll med käklederna! Dock finns det en fundering på att komplettera min hårda bettskena med en mjuk. Så får se vad som sker där :)

Imorgon ska vi åka och fira min andra syster som fyllt år (igår). Ska bli bjudna på mat vid 12 så ikväll blir det nog ytterligare tidigare läggning så man orkar vara social!

Jag känner verkligen av nu att kroppen förbereder sig! De senaste två kvällarna, och även ikväll, så har jag ganska onda känningar i livmodern. Inget regelbundet än men något kan va på g snart :) Hoppas!

Kram

Nya blommor!

Lite dåliga bilder men helt klart bättre här hemma!

Promenad!

Idag började morgonen vid halv 10 av ett samtal med min mamma. Efter frukosten valde vi att äntligen slänga ut vissna växter då jag misstänker att det är dem som dragit åt sig alla dessa bananflugor som vi har.. 

Jag har varit ute på en minipromenad nu vid lunch som resulterade till att träffa gamla lärare på skolan! Mysigt! Efter det så gick jag till kupan för att leta efter en krydd/handdukshylla till köket, dock utan resultat. Kom istället hem med lite galgar som de gav bort gratis. Har lite få i min garderob så passar på när de inte kostade något! 

Sambon är just nu på ett slags möte genom arbetsförmedlingen och när han sedan kommer runt 4 så packar vi ihop oss och åker till Ikea för att införskaffa nya växter då det ser totalt tomt ut i vardagsrummet! Tråkigt med vita väggar!

mypathtomytruth.blogg.se

En blogg som handlar om mitt liv som ensamstående mamma. Bor i hyreshus på landet med mina 2 barn och våra 2 katter.

RSS 2.0