Vi har blivit med lägenhet!

Idag skrev jag och T äntligen på kontraktet om lägenheten vi ville ha, och lämnade pappret direkt i handen till vår hyresvärd! Äntligen är det vår tur att flytta hemifrån, vilket har blivit mer behövligt nu när vi väntar barn tillsammans. 
 
Dock fick vi i nuläget inte någon hjälp av soc då vi har lite sparpengar kvar så vi måste vänta tills alla pengar är slut.. Men de pengar vi har räcker ändå tillräckligt till att flytta, så det är bestämt! Den 1 oktober flyttar vi in i vår egna lägenhet.
 
Blir nog att börja packa redan denna veckan för jag kommer inte kunna hålla mig för det :P Dessutom har jag så fruktansvärt mycket grejer så jag ska rensa ut en del med är tanken under flytten. Så det kan ta sin tid och att jag ibland jobbar väldigt mycket så det gäller att passa på när jag är ledig. 
 
Som det ser ut i nuläget är jag nämligen ledig hela veckan, men jag ropar inte hej förens på söndag kväll när veckan är över :)
 
Detta blir nog bra tillslut!

5 år sedan..

..det blev du och jag. 
 
Tänk att det redan har gått 5 år. Att vi ens har hållt ihop så länge i och med att vi var så unga. Jag var bara 14 år när i träffades, du var bara 15. 
 
Vi har gått igenom så mycket tillsammans, både glada, men också sorgliga minnen. Det har stärkt oss. Tänk att vi nu 5 år senare väntar ett litet barn tillsammans, & att vi flyttar ihop om drygt en månad. Jag kan knappt tro att det är sant. 
 
Jag älskar dig T <3
 
 

mypathtomytruth.blogg.se

En blogg som handlar om mitt liv som ensamstående mamma. Bor i hyreshus på landet med mina 2 barn och våra 2 katter.

RSS 2.0