Valborgsmässafton

Hoppas alla får en bra valborgsmässafton! Nu har jag och lill-tjejen krypt ner i sängen för att sova. Imorgon ska vårt kompis-gäng fira första maj med grillning är tanken! Hoppas på fint väder <3

Öppna förskolan

Dagen började vid halv 7 idag med ammning och ny blöja för lill-tjejen. Vid halv 8 hade jag egentligen planer på att gå upp men när tjejen somnade om vid 7 så var det ingen idé för mig att somna om igen. Så jag checkade sociala medier och gick in i duschen innan hon vaknade igen. 
Efter frukost begav vi oss till bvc för ny kontroll av naveln. Då det inte blivit bättre så bad barnmorskan en läkare att kika på naveln. Det blev konstaterat att det inte var navelbråck i alla fall och han ville att vi skulle fortsätta att behandla med silvernatrium någon vecka till. Om det inte läker lät det som att man behöver sy ihop det på operation? Hoppas det läker självmant så vi slipper det. Freja verkar i alla fall inte vara besvärad som tur är!

Vid 10 i 11 tog vi vagnen och promenerade till öppna förskolan för att träffa andra barn och föräldrar. Dock visade det sig att det egentligen var inställt men då jag och en pappa med 2 döttrar inte visste det så fick vi stanna ändå. Hon som driver det var ändå där så det blev fika och lek med barnen! Fast min flicka sov hela tiden, från att vi gick hemifrån tills att vi kom hem igen! (3 timmar!)

Det var ändå mysigt trots att det inte var fler som dök upp och även trots min flicka är så liten. Jag lär fortsätta gå dit 1-2 ggr i veckan :)

Sammanlagt har jag idag gått ca 6 km, skönt! (Slapp även regnet som jag trodde skulle falla)

Ikväll blir det bebismys för min del. Älsklingen ska vara hos en kompis ikväll! Startar nog en film ;)

Hoppas alla får en bra valborgsmässafton!

Kram från min lilla familj! <3

Paket!

I söndags beställde jag äntligen en bärsjal som jag länge suktat efter! Idag fick jag sms om att jag kunde hämta ut den på ica. Så i 1 timme ungefär har jag använt den och hittills tycker jag den fungerar väldigt bra. Men den var krånlig att få på sig först. Den känns nästan lite väl liten men jag tror den töjer ut sig och blir enklare att hantera efter att jag tvättat den. Det står i alla fall att man egentligen ska tvätta den först men idag fuskar jag!
 
Den är i alla fall praktiskare än bärselen vilket är väldigt skönt! & Freja somnade så gott i den direkt också!
 
Jag kommer göra ett inlägg om hur jag tycker den är efter att jag använt den ett tag och hur jag tycker skillnaden är mot en bärsele :)

mypathtomytruth.blogg.se

En blogg som handlar om mitt liv som ensamstående mamma. Bor i hyreshus på landet med mina 2 barn och våra 2 katter.

RSS 2.0