0 inlägg

Hej!
 
Det var verkligen ett tag sedan jag skrev här.. Det är ofta jag tänker "Det här vill jag dela med mig av till er som läser min blogg" men ofta blir det inte av. Jag vet faktiskt inte varför.. Känner väl att jag inte har lust att sätta mig framför datorn och skriva.
 
Men ja, vad har hänt sedan sist?
 
Jag och T flyttade mer eller mindre ut till hans pappa där vi bor en tid framöver. Vi hade midsommarfirande med hans pappas tjej och hennes son samt T´s syskon med resp. 
 
Egentligen har det inte annars hänt så mycket på den här tiden efter studenten. Man försöker fylla vardagen med lite vettiga saker, vilket kan vara ganska svårt. Jag letar dagligen efter arbeten och städar i huset en del.. 
 
I torsdags valde jag att åka hem över helgen men varje dag bestod utav att åka till min syster S för att hjälpa henne att bygga sitt hunddagis/pensionat. Lördagen och söndagen var även min pappa med ut och hjälpte till så det gick undan och det märks stor skillnad nu.

Hon har dessutom fått tillåtelse att ha 6 (?) hundar nu så hon har öppnat lite smått! Detta gör mig självklart till en stolt syster! Här kan ni gå in om ni söker plats för er hund i kronoberg! --> http://www.villtoftahundgard.se/
 
Idag när jag och T´s pappas tjej åkte för att besikta en bil så fick jag ett chockande samtal.. Det var ett av jobben som jag hade sökt genom arbetsförmedlingens dolda jobb, vilka ville att jag skulle komma dit på en jobbintervju!! Det var en härlig känsla kan jag säga!
 
Det jag har i uppdrag om jag får det är huvudsakligen att servera och sådant då det är på ett café/resturang.
 
Jag ska i alla fall dit imorgon vid 10:30 så får jag se om jag får jobbet eller inte! :D
 
 
 

Bettfysiologen

God förmiddag!
 
Igår var jag på återbesök hos bettfysiologen då de ville veta lite om hur det gick med bettskenan. De passade även på att justera den lite i och med att jag skaver sönder den. 
 
Vi diskuterade lite om hur bettskenan hjälpte och jag själv tycker att den fungerar till viss del. Jag har inte lika mycket smärtor i käkleden när jag sover med den som jag har när jag sover utan den. 
 
Jag hade även en ny bettfysiolog eftersom att den jag hade innan ska gå på mammaledighet. Den nya var smart och mätte hur mycket jag kunde gapa innan vi började, vilket var 2,6 (har jag för mig). Sedan mätte hon gapet efteråt vilket landade på 2,9 ungefär så hon kom fram till att det troligtvis går att töja ut käkleden så att jag kanske kan gapa normalt till slut.
 
Så en annan som var där gav mig olika övningar som jag ska göra två-tre gånger om dagen för att töja min käkled. Förhoppningsvis leder det till att käkleden hoppar över låsningen så att jag kan gapa igen. 
 
Igår kom jag även fram till att det är 6 månader sedan som jag kunde gapa hyfsat normalt. 6 månader... Jag saknar att kunna äta som andra människor och inte behöva dela allt i småbitar. Man känner sig som en bebis eller något när man måste ha mindre bitar för att kunna äta.

Student 2014

10:30

Jag sitter just nu på arbetsförmedlingen och ska gå på något som kallas studentinformation.
#livetsomarbetslös


mypathtomytruth.blogg.se

En blogg som handlar om mitt liv som ensamstående mamma. Bor i hyreshus på landet med mina 2 barn och våra 2 katter.

RSS 2.0