v. 31♡


Dagarna går och nu är det bara 9 veckor kvar tills vi får träffa vårt mirakel♡ Vad jag längtar!

I morgon är det nyår vilket innebär att det snart är vårt år. Det år som allt kommer förändras. Till det bra♡ 

Nyår kommer firas hos min sambos far med hans flickvän, samt T's systrar och hans ena systers sambo. 

Undrar om jag klarar vara vaken till 12 slaget då jag på senaste tid behövt lägga mig tidigt då jag varit så trött. Det beror ju bland annat på den urinvägsinfektionen som provsvaren visade på. Sen smärtan med.. 

Det märks att det blir jobbigare att göra vardagliga saker nu när det är ganska få veckor kvar. Att jobba är en mardröm då jag inte kan gå efter ett pass i butiken. Mina höfter smärtar så mycket att benen viker sig och jag kan knappt ta mig framåt.. Usch, aja. Jag får stå ut de sista veckorna. Tiden går som tur väl fort nu så. 

Väntar på svar..

Sitter nu på jourläkarcentralen och väntar på svar från mitt urinprov.. Får se hur det resulterar.. 

Uvi

Det verkar som att jag åkt på en urinvägsinfektion så här nu i v. 31.. Det har väl pågått under några dagar men blivit värre för varje dag. Idag kände jag att jag behövde kolla upp det så med hjälp av framför allt internet så kom jag fram till Uvi. 

Jag ringde både mamma (den person som man alltid vänder sig till) som rekommenderade tranbärsjuice som jag fick springa och handla 20 min innan affären stängde. Sen ringde jag journummret till läkarna som bad mig spara morgonurinet imorgonbitti då det ger bäst resultat för att se om det finns bakterier i urinet. Sen skulle de återkomma runt 8 imorgon och ge mig en tid för att komma in. 

Så nu ska jag sova för att vara lite pigg imorgon!

mypathtomytruth.blogg.se

En blogg som handlar om mitt liv som ensamstående mamma. Bor i hyreshus på landet med mina 2 barn och våra 2 katter.

RSS 2.0