Dagarna går..

.. och jag skjuter hela tiden på att skriva här på bloggen. Jag har inte riktigt motivation till att blogga så ofta vilket kan bli jobbigt för er läsare. 
 
Sedan husvisnings-inlägget så har jag inte skrivit om hur det gick, vilket min kära syster påminnde mig om. Så huset, jo, visningen gick väldigt bra. Det var dock mycket att göra i huset som att gräva avlopp, få bort fuktskador och vad allt nu var.
 
Men vi valde att göra ett försök på att buda på det då huset i sig låg väldigt bra till, det var väldigt stor mark (+lite skog) så det hade varit perfekt på så sätt. 
 
När det väl kom till budgivningen så valde vi då att vara med ett tag. Men sedan ökades priset väldigt mycket, mer än vi ville lägga. I och med att det var så mycket som behövdes fixa till på huset, innan vi ens skulle kunna flytta in, samt att det skulle kosta väldigt mycket så satte vi en gräns på hur mycket vi skulle lägga som bud. Tillslut så resulterade det till att det inte blev vårt. 
 
Lite synd men det kommer nya möjligheter, om man bara har ögonen öppna! :)
 
Första på att-göra-listan är dock att hitta ett jobb som gör att vi kan försörja oss, självklart. Jag har ju i nuläget 2 jobb, det ena som assistent och det andra är som kökspersonal på en resturang/café. 
 
Det jag dock misstänker är att inkomsten där inte räcker så långt som jag vill på dessa ställen. Vilket i sin tur betyder att ett nytt jobb gärna tas emot där inkomsten är högre!
 
 
Hoppas ni har en bra sommar! :)

Husvisning!

I morgon bär det av till ett hus som mina föräldrar hittat i närheten som är till salu. I och med att jag och T ska ha barn så är det ju bäst för alla inblandade parter om vi lyckas flytta ihop inom en snar framtid.
 
Mina föräldrar chockade mig när jag åkte hem idag då de sa att de hittat ett som de två är beredda att köpa tillfälligt åt mig och T. Deras tanke är alltså att låta oss hyra det av dem i början men sedan köpa det när vi har inkomst. Vilka underbara föräldrar jag har! 
 
Vi måste självklart lösa den ekonomiska biten oavsett då ingen av mig eller T har arbete ännu. Men förhoppningsvis löser vi det snart. 
 
Jag hoppas verkligen att huset är något att ha, vore underbart att ha ett eget hem snart!
 
Happy girl! 
 

mypathtomytruth.blogg.se

En blogg som handlar om mitt liv som ensamstående mamma. Bor i hyreshus på landet med mina 2 barn och våra 2 katter.

RSS 2.0