"Sommarsulorna" är på!

Ja, de så kallade "sommarsulorna" är nu påsatta på bilen! Skönt att ha det gjort äntligen! Freja satt i bilstolen under taket (där jag med valde att stå) medan pappa bytte däcken runt om. Det är ju inte så skönt väder, bara regn och rusk.
Katten ville ju också vara med en stund! :)
 
Nu är vi hemma igen och ska ta det lugnt resten av dagen/kvällen. Jag håller på att rensa mobilen som för tillfället skriker efter minne. Så det får fixas nu :)
 
Ha en bra fortsatt dag :)

21:e födelsedagen

Igår, den 29:e, så fyllde min kära sambo 21 år! Detta firades lite smått med hans pappa, syster samt hennes sambo. De dök upp vid 14:00 med tårta och presenter och stannade i 2,5 timme. Trevligt!
 
Han fick två stycken ljuslyktor samt utemöbler (ett glasbord och stolar). Välbehövligt, så nu kan vi äntligen sitta ute på balkongen när det är fint väder! 
 
Freja sov sig igenom hela kalaset ;)
 

7 km promenad!

Från att fundera dagligen på vad man ska göra när man är hemma med en liten så har dagen varit väldigt aktiv! Vid 11 tog jag vagnen med Freja och gick till hennes farfar (enkel väg 3,5 km) där hennes pappa väntade med bilen. Väl framme så sov Freja så gott (som hon gjorde hela promenaden) varav jag och Tommy började städa bilen både invändigt, utvändigt samt att vi vaxade hela bilen. Nu är den skinande ren! (Mer eller mindre ;) )
 
Sedan när vi skulle köra hem (klockan var runt 17) så startade inte bilen!! Suck! Batteriet verkade vara urladdat trots att vi inte haft igång någonting.. Aja, bara att sätta den på laddning då.. Men då jag började bli väldigt trött samt fått så ont i lederna efter all städning och vaxning så kände jag inte för att vara kvar längre. Så jag tog vagnen med Freja igen och gick de 3,5 km tillbaka hem igen. Kan ju dock nämna att de erbjöd skjuts ner med farfars bil istället men kändes krångligt när vi redan lagt över Freja i vagnen igen. Sen mår man bra av att promenera! 
 
Men nu är jag då helt slut efter att ha varit så aktiv i 7 timmar samt gått ca 7 km så nu ska jag gosa ner mig i soffan med Freja, lite godis samt en film!
 
Ha en bra lördagskväll alla! 
 
 

mypathtomytruth.blogg.se

En blogg som handlar om mitt liv som ensamstående mamma. Bor i hyreshus på landet med mina 2 barn och våra 2 katter.

RSS 2.0