Träningspass deluxe!

Imorse tänkte jag att det kunde vara härligt att ta en promenad/utflykt till något som kallas Blodberget under förmiddagen när det fortfarande inte borde varit så varmt. När mina föräldrar lämnat av sin hund som vi ska passa över helgen bar vi av. Men fy vad varmt de var redan! Och långt kändes de där 2,5 km till berget..

Inte nog med det. Jag hade glömt hur osmidigt det var att ta sig upp på det där berget. Inte så att man kunde ta med vagnen upp. Nejdå, jag fick konka upp både en 2-åring, en hund samt lillebror i liggdelen på vagnen uppför en brant sluttning, med både trappor, stenar och kopparorm (såg det ut som att de va!) på den smala stigen som ledde upp. Vilken tur att jag valde att ta mellanmålet nedanför så jag slapp den packningen med! Väl uppe är det en otroligt fin utsikt! Men insåg ganska snabbt att jag inte vågade vara kvar så länge då det var svårt att ha koll på alla levande ting. Livsfarligt då det är ett liknande stup utan säkerhetsstopp. Sen var det ju sträckan hem med. Varmare hade det blivit och betydligt mer uppförsbacke hem! Tar 50 min åt vadera håll med hund och med Freja som gärna går själv. Men till slut kom vi hem och åt åt lunch! 

Barnen fick vila middag och jag började gräva och trimma i trädgården. Har lite bilder på det i kameran. Sen blev det glass, lek, arbete och sedan startades grillen! Fläskytterfilé med pommes stod på menyn. 

När vi alla duschat/badat av oss gräs, sand och svett blev det läggdags för de små. 

Nu kan jag dock inte påstå att jag känner mig nyduchad. Är riktigt varmt inne nu!

Till och med lillebror var så varm så han fick ligga i endast blöja på em. Bi-mönstret passar bra i denna sommarvärmen!

Värme!

Sänder en bild som sammanfattar delar av dagen. Syrran var förbi på fm/lunch och assistenten hade med sin dotter som Freja lekte med. 

Gårdagen

Igår åkte vi till öppna förskolan och spenderade förmiddagen där. Passade även på att boka kyrkan för Wilmers dop men blir att jag får boka om för det funkar inte riktigt för alla just den dagen. Tanken är att komma igång och planera dopet nu. Jag känner mig dock energilös gällande allt som behöver planeras så ser tyvärr inte fram emot det just nu.. 


Annars igår var vi hemma ett par timmar från lunch. Hade en vän på kaffebesök också innan vi skulle iväg igen till bvc för läkarundersökning. Allt såg fint ut för Wilmer och han har nu passerat 5 kg!

Sen bar det hem till tvättberget som skulle vikas och hängas. Har fått hem mer kläder till Freja så allt har gått en omgång i maskinen. ☺

Wilmer i gungan och Freja på golvet med en målarbok 👍
En ganska dålig bild men här är sekretären vi hämtade i måndags!
Tyvärr blev bilden sne men en liten go pojk med runda kinder 😍
Blöja i storlek small som nu ska läggas på hyllan då de knappt går knäppa längre ^^

mypathtomytruth.blogg.se

En blogg som handlar om mitt liv som ensamstående mamma. Bor i hyreshus på landet med mina 2 barn och våra 2 katter.

RSS 2.0