Mot hässleholm!

Nu far jag ner till hässleholm för en tvådagars truckutbildning.
Spännande! ☆

Hur var föreläsningen?

Jag tycker att föreläsningen var väldigt bra. Dock fick jag inte svar på problemen jag har med käklederna då hon inte var insatt i det.
 
Men för övrigt var det en informerande och bra föreläsning som gav lite mer information. I alla fall en samlad information. Annars har man läst olika saker på olika sidor som man själv fått sammanfatta i huvudet. 
 
Det blev lite mingel både under fikat men även efter att det var slut. De bjöd på frukt, vattenmelon samt rulltårta med tillhörande drickor. Jag valde dock bara vattenmelon då jag inte var så sugen på något mer. 
 
Men efter 40 mil i bil känner sig kroppen ganska färdig. Jag har ont från topp till tå och känner att tröttheten börjar komma ikapp. Huvudet spänner och ögonen börjar "flacka".
 
Kan även nämna att min mamma tyvärr inte fick diagnosen EDS men som de sa på föreläsningen idag: Har dottern EDS så har du EDS. Mamma fick bara "Misstänkt EDS". Hur det nu går ihop med faktan, det vet ingen..
 
Nu säger jag godnatt för ikväll. I morgon väntas plugg inför fredagens religionsprov. 

EDS-föreläsning

Idag ska jag och min mamma till Kisa och lyssna på en föreläsning om EDS där Britta Berglund ska föreläsa. Idag får även min mamma förhoppningsvis sin diagnos också, precis innan vi åker till Kisa, då det är stor chans att även hon har den. 
 
EDS är nämligen direkt ärftligt så mamma vet med hög säkerhet att hon också har EDS då hon har "kraven/symtomen".
 
Tar dock strax över 2 timmar att åka så efter att mamma varit hos läkaren så ska vi åka. På vägen stannar vi till och köper varsin sallad så vi bara kan stanna till och äta lunch utan att anpassa oss vart det finns matställen, det är smidigt.
 
När vi var på vårruset så fick vi rabatter på sallader så vi kan köpa sallader för 40:- och få det gratis! :)
 
Angående EDS-föreläsningen så tycker jag det ska bli intressant att höra om EDS då det är ganska nytt för oss. Dessutom träffar vi andra i samma situation också så får se om man går fram till någon :)
 
Nu ska jag packa ner det jag ska ha med mig, sen åker vi! :)
 
 

mypathtomytruth.blogg.se

En blogg som handlar om mitt liv som ensamstående mamma. Bor i hyreshus på landet med mina 2 barn och våra 2 katter.

RSS 2.0