Vila!

Nu äntligen så är jag ledig och ska inte jobba förens onsdag är planen! Riktigt skönt!
 
Igår var tanken att jag skulle hjälpa till på min systers hundgård då hon har åkt iväg på skidresa nu. Hon åkte igår morse och jag skulle då gå en promenad med den sista hunden Maxi på dagen och så skulle han bli hämtad på kvällen sen. Dock kom aldrig husse inom avtalad tid vilket gjorde mig lite irriterad. Men det visade sig att han varit utomlands men missade flyget hem! 
 
Så nu har vi en riktigt söt och trevlig hund över helgen som bör bli hämtad på söndag vid lunchtid!
 
Annars idag så har jag äntligen börjat göra sådant som jag har längtat efter! Jag städar och försöker även göra en budget för ekonomin så vi har lite koll. Får se om jag lyckas med den, annars får mor min komma hit någon dag och hjälpa mig ;)
 
Men just städningen har jag trots allt saknat. Att få ha ordning och göra saker på mitt sätt. Sambon har ju fått sköta det innan men det ligger mer i mitt intresse så nu efter jag slutat jobba så mycket så är det min tur!
 
 
Gjorde även en genomgång i skafferiet och fixade iordning där :)
 
Min lunch fick bestå utav jordgubbskräm då sambon mekar med grannens bil och ändå inte äter hemma. Han gillar av någon anledning inte hemmagjord kräm, konstigt.. :) Så passade på att göra till mig! :)
 
 
 
Ikväll väntas gäster då vi ska ha taco/- filmkväll med vännerna! Ha det bra! :)

Barnmorskan v. 34+3

God eftermiddag!
 
I förmiddags befann sig älsklingen och jag hos barnmorskan där det bara blev positiva besked! Lillen har växt på sig och nu var SF-måttet på 32,5 cm, alltså 4,5 cm mer än sist! Hjärtljudet hade stigit till 154 men det är ju också helt normalt!
 
Just nu sitter jag på jobbet där det tyvärr är lite att göra då leveranserna är försenade. Jag har dessutom ganska ont i både fotled och höften så har svårt att gå runt massa. Det är i alla fall 3 timmar kvar av dagens pass så sen ska jag ta tåget hem, som går 18:49, och sen äta kvällsmat. Resten av kvällen blir vila och dusch för att sedan jobba imorgon igen!
 
Åh, vad jag längtar tills att vara mammaledig! Ta allt i min takt och få tid på mig att fundera på vad det är jag faktiskt vill i livet. Vad jag vill jobba med framför allt!
 
Sen längtar jag även till häriga vår-promenader med vagnen och bebismys! <3
 
Ge mig mars NU :D
 
Tänk, att om ca 5 veckor är lillen här <3
 

Korvgrillning!

Idag var vi bjudna på lite korvgrillning hos sambons pappa. Dock valde vi att göra så att sambon åkte upp i förväg då han skulle skruva lite på ett fordon som han mekar med. Jag ville gärna gå dit så det slutade med att jag idag har lyckats gå 3,4 km idag! Dock var det väldigt halt vilket ledde till att jag var nära att halka omkull några gånger, men jag stod på "alla" 2 benen :D
 
När vi hade grillat så gick vi in och spelade kortspel ihop i nästan 2 timmar. Därefter gav min rygg upp så då åkte vi hem igen. Jag låg i soffan i ca 2 timmar innan vi gjorde kvällsmat så att min kropp kunde vila lite :)
 
 
Imorgon har vi besök till barnmorskan vid kvart i 9. Får se vad hon säger om SF-måttet, hoppas det går åt rätt håll! 
 
Sen blir det jobbvecka igen för min del men denna gången bara fram till torsdag så 4 dagar bör jag orka! 
 
Hoppas er vecka blir bra! 
 

mypathtomytruth.blogg.se

En blogg som handlar om mitt liv som ensamstående mamma. Bor i hyreshus på landet med mina 2 barn och våra 2 katter.

RSS 2.0