Playground | Fire

God kväll på er! Hoppas ni haft lika bra vårväder som oss. Vi har haft ganska varm och skön dag, även om solen inte kom fram helt. Freja och jag valde att promenixa till hennes farfar då vi skulle grilla korv där. Vi gick lite tidigare för att hinna stanna till vid en lekpark och leka av oss lite. Det var så skönt! Jag la mig i kompisgungan ett par minuter, först med Freja och sedan själv, och med detta vackra vädret så kändes livet så härligt! Jag glömde bort alla måsten och blev så lugn i mig själv. Otroligt, det var längesedan jag kände det lugnet så det var riktigt skönt!
 
 
Sedan blev det grillning! Härligt att grilla korv på pinne ;)
 
 

HELG

Nu tar vi helg och det ska bli jätteskönt! Nu har jag precis duschat och ätit lunch och har placerat mig en stund i soffan medan Freja sover. Tommy har åkt iväg med en vän en stund så är härligt med lite egentid :)
 
Våra planer för helgen är enkla. Ikväll ska vi på barnkalas, grannbarnet fyllde hela 5 år i veckan! GrattisGrattis! Imorgon, lördag, ska vi till Frejas farfar på kvällen och grilla korv, trevligt! Annars är planerna väl att ta det lite som det kommer. Inget annat bestämt vilket är skönt! :) Det enda jag tänkt är väl att springa en runda på söndag, jag måste ta tag i träningen lite mer seriöst. Den 9 maj ska jag dessutom springa vårruset så behöver "komma i form" till dess, vilket är snart ;) 
 
 

Toarulle i ..

.. toaletten. Nu jädrar går det fort, hyss så fort man vänder ryggen till!
 
 

mypathtomytruth.blogg.se

En blogg som handlar om mitt liv som ensamstående mamma. Bor i hyreshus på landet med mina 2 barn och våra 2 katter.

RSS 2.0