Ny vecka, ny dag

Måndagmorgon och jag har mycket att göra innan jag börjar skolan. 
Jag ska..
* ..Boka om dhl-leveransen då jag väntar ett paket men råkade boka den samma dag/tid som min tid hos bettfysiologen. Typiskt mig. (Har dessutom problem med ombokningen genom internet så måste ringa dem för att ändra tid/dag)
* ..Tömma diskmaskinen.
* ..Frysa ner kött.
* ..Mata fåglarna.
* ..Städa rummet.
* ..Samt andra småsaker som klä på mig vettiga kläder, äta frukost o.s.v.
 
Helst ska jag hinna plugga också! 
 
Jag ska åka hemifrån kl. 11:15 är tanken. Skolan börjar 12:40 men jag tänker äta i skolan idag då de serverar Kycklingkebab med mildsås och rostad potatis! De låter i alla fall gott! :)
 
 
Nu är det dags att sätta igång, jag börjar med DHL.

Kroppens reaktioner på resan i Berlin

Det går ju inte riktigt att "fly" från värken man har i kroppen även om man så skulle vilja. 
 
Resan till Berlin tycker jag ändå gick bra men jag var ganska rejält trött då jag åt åksjuketablett. Väl där nere var jag lite stel men inte mer än vanligt. 
 
Det var inte fören under onsdagen-fredagen som jag hade riktigt ont i kroppen. I onsdags gick vi ju runt i Sachsenhausen vilket gjorde ont från topp till tå (mer eller mindre). Framför allt knäna och höfterna gjorde hemskt ont. 
 
I torsdags gick vi väldigt långt och eftersom att jag inte hann återhämta mig från onsdagens äventyr så började kroppen tidigt att göra ont under torsdagen. Det är inte det minsta skönt!
 
Fredagen hade jag då inte heller hunnit återhämta mig ifrån både onsdagens och torsdagens upplevelser vilket gjorde hemresan väldigt obekväm. Jag satt och vred på mig mycket då framför allt ryggen, knäna och fotlederna gjorde ont. Även händer, fingrar och nacken kändes en hel del.  Så min hemresa bestod mycket av sömn. 
 
 
Fråga gärna om ni undrar något! 

Bal- och studentskor!

Då jag och älsklingen ska bo själva denna veckan så behövde vi införskaffa lite mer mat så vi klarar oss under veckan. Vi åkte in vid lunch vilket gjorde att vi åt på subway för smidighetens skull. När vi ändå var i stan kollade jag lite på skor till studenten och balen. Jag är fortfarande chockad på hur snabbt det för en gångs skull gick att välja. Så fort jag såg dessa så kände jag "Dem är mina!" 
 
De kommer passa bra till både bal- och studentklänning!
 
(Skorna är vita med gråa partier)
 

mypathtomytruth.blogg.se

En blogg som handlar om mitt liv som ensamstående mamma. Bor i hyreshus på landet med mina 2 barn och våra 2 katter.

RSS 2.0