mypathtomytruth.blogg.se - august 2017

~ BIRTHDAY ~

Ja må du leva, ja må du leva..
 
Ja, idag var det 22 år sedan jag föddes. Jag har haft en underbar dag med barnen. Ingen stress överhuvudtaget! Började dagen med att klippa gräset i solen. Dock känns det som höst idag. Jag förstår inte vart sommaren är!?
När gräset var avklarat åt vi lite lunch innan vi begav oss till stan för lite ärenden. Började med att leta upp badbyxor åt Wilmer då babysimmet börjar nästa vecka! Sen stannade vi till vid en lekplats för lite lek innan vi fortsatte till Citygross för lite handling. På vägen hem körde vi till handelsbanken då mitt bankid snart går ut så behövde uppdatera den.
 
Väl hemma planterade jag blomman jag fick igår, planterade jordgubbsplantor (fick fler av mina föräldrar) och sådde gräs på en plätt som saknade gräs efter att jag flyttat "altanen".
 
Som plus i kanten somnade barnen som planerat ikväll så nu har jag egentid i soffan med lite chips och tv!
 
Fast en helt perfekt dag kanske det inte var. Bara för någon timme sedan skulle jag byta ut en glödlampa i taklampan men väl uppe på stegen tappar jag glödlampan rakt ner i golvet.. Behöver jag nämna att en glödlampa går i många bitar??
 
Haha! Ja, men jag tycker dagen varit perfekt i alla fall. Glada barn med mycket kärlek <3
 
 

mypathtomytruth.blogg.se

En blogg som handlar om mitt liv som ensamstående mamma. Bor i hyreshus på landet med mina 2 barn och våra 2 katter.

RSS 2.0